2013-10-14 14:29:54• hírek • (x)

Családi nap az Aquastarban minden szombaton

Szatmárnémeti aquaparkjában ingyen pancsolhatnak a tanulók is, akik két tízest szereztek egymás után.

A nagy érdeklődésre való tekintettel és a vendégek kérésére az Aquastarban szombatonként családi jegyet is lehet váltani. A jegy lényege, hogy egy háromtagú család esetében a 0-14 éves korú gyermek számára a belépés ingyenes, a négy tagú, kétgyermekes család esetében pedig mindkét gyermek térítésmentesen léphet be az Aquastar aquaparkba.

Az Aquastarban a hétfői nap a gyermekeké: minden felnőtt vagy nyugdíjas jegy kifizetése esetén egy gyermek ingyen léphet be a vizek birodalmába. Az akció az idei év végéig tart és minden gyermekre érvényes 14 éves korig.

A jó tanulmányi eredményeket is díjazzák

Az Aquastar csapata az elkövetkezendőkben azokat a diákokat is jutalmazza, akik jó tanulmányi eredménnyel büszkélkednek. Ha az ellenőrzőben két tízes van beírva egymást követően, vagy a kisebbek esetében két nagyon jó (foarte bine) minősítés szerepel az aktuális hónapban, az I-VIII. osztályos tanulók térítésmentesen élvezhetik ki az aquapark fürdő-szolgáltatásait. Megéri hát igyekezni az iskolában, hogy minél több alkalommal szórakozhass ingyen az aquaparkban!

Ez az ajánlat is az év végéig érvényes, az év minden napjára, de csak úgy, ha egy felnőtt kísérővel érkezel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: